Watberg Senec : Panthers Senec 9. kolo SCHBL 2012/2013

27.11.2012 22:42

Hneď v prvý zápas nedele bolo od samého začiatku jasné ako dopadne tento zápas. Watberg bol jasným favoritom a hráči Phanters ešte v tomto ročníku nezvíťazili. Počas prvej tretiny boli hráči majstra neustále v útočnom pásme hostí a len vďaka nedôraznom zakončení a dobre chytajúcom brankárovi hostí sa do streleckej tretiny zapísali len 2 krát zásluhou Kováča a Olivera Poóra.

V druhej tretine pokračovala hra majstra prakticky na jednu bránku až na ojedinelé protiútoky Panthersu z ktorých ale nehrozilo nebezpečenstvo. Hráči majstrovského týmu postupne zásluhou Chmelíka,Hraška,Mika a Poóra zvýšili stav na 6:0 a ten mohol byť aj vyšší nebyť kopu porozhadzovaných šancí z ich strany.

V poslednej tretine sa už zjavne šetrili a tak si aj ich súper vytvoril zopár šancí a príležitostí ohroziť súperovu bránku. V 3.min znížil stav Voško keď z ojedinelej akcie zaznamenal aspoň čestný úspech pre svoje mužstvo. Postupom času ale hráči Watbergu nastrieľali súperovi ešte 5 gólov a tak v pokojnom tempe zavŕšili tak svoje vysoké víťazstvo na konečných 11:1

 

Zdroj www.hokejbalsenec.sk