Každá séria musí mať koniec....

28.01.2012 21:04

Každá séria musí mať koniec a aj tá naša skončila. Netreba však vešať hlavy, lebo teraz môžeme naštartovať dalšiu.Splnilo sa želanie neprajníkom, už môžu mať dušu na mieste, aj keď slová o našej namyslenosti ktoré tam zazneli sú dosť hlúpe ))) . Odohrali sme veľmi kvalitný zápas, škoda toho množstva nepremenených šancí, čo bola hlavná príčina našej prehry. Prvé  dva góly ktoré padli do našej siete by som zaradil k šťastným. Myslím že práve to hokejbalové šťastie nám chýbalo v tej  našej neskutošnej koncovke. Hrá sa však na góly a tých dal súper viac. Nič sa však nestalo prehrať musí každý a je dobré že to prišlo teraz a nie v playoff, lebo až tam sa bude lámať chlieb. Dúfam že nás táto prehra nakopne k ešte lepším výkonom a každý dá do nasledujúcich zápasoch maximum.

 

Konečný stav zápasu:  Orly Modra - Watberg Senec     4 : 2

 

Rozhovor a štatistiky zo zápasu už čoskoro.

Diskusná téma: Každá séria musí mať koniec....

ultrafans

jofy a slávka | 29.01.2012

konečne to prišlo ,a to vas nabudi k tym ešte lepšim vysledkom ,a nehadaniu sa medzi sebou ,čo super len využiva vo svoj prospech.treba makaťa žuť ich ako ste včera pokrikovali a v playoff ich rozžuť všetkych do jedneho azobrať tretie zlato ,hehehe....a dakujeme vam za peknu hru a ešte aj chalanom z bullsu ,lebo su fééér ,čo sa o inych neda až tak jednoznačne povedať . DAKUJEME !!!!!

Re:ultrafans

W27 | 31.01.2012

Dakujeme ultrafans!!!!!! Sme radi ze vas mame!!!!

Vela štastia

Bulls #69 | 28.01.2012

Chalani hoci je to len nazor nestraneho fanušika myslím že ste hrali peknu hru . Brankar ich vo vela situaciach podržal , no proste o tom ten hokej je , a ja si myslím že Vam za cely Bulls poprajem len vela štastia a premenenych šanci a dalšiu skvelu vitaznu seriu :-)
Aj tak ste Jednotky z velkym W :-)

Pridať nový príspevok