Preview pred zápasom 13 kola SCHbl s Orlami Modra

25.01.2012 10:42

Ďalší náš súper nie je nikto iný ako mnohonásobý výťaz Seneckej ligy a náš minuloročný semifinálový súper Orly Modra. Určite nás nečaká prechádzka ružovou záhradov, súper je zohratý, veľa rokov hrá v takmer nezmenenej zostave. Bolo by chybou nespomenúť že náš súper disponuje útočnou dvojičkou Tomášom Gašparíkom a Matúšom Jelemenským, ktorý kralujú kanadskému bodovaniu. Štatistiky zo vzájomných zápasov síce hovoria v náš prospeh ale musíme sa k zápasu postaviť zodpovedne a urobiť všetko pre to, aby sme zápas dotiahli do úspešného konca.

 

Watberg Senec : Orly Modra      5 - víťazstiev      1 - prehra

 

Čoho sa treba vyvarovať v zápase s Orlami Modra aby sme boli úspešný, som sa spýtal strelca víťazného gólu s Playboy Senec Mateja Krajčoviča:

V zápase s Orlami sa treba hlavne vyvarovať zbytočným zákrokom, ktoré by mohli byt potrestané vylúčením. Súper má hráčov ktorý vedia takúto výhodu využiť. Musíme zodpovedne pristupovat k hráčom a zvýšit pressing . Treba hlavne viac strielať keď chceme byť úspešný a naše presilové hry využit, lebo tie môžu v tomto zápase rozhodujúce. Ak zopakujeme bojovný výkon ako proti Playboyom víťazstvo by nám nemalo uniknúť.