Predohrávka 12 kola SCHbL 07 Bernolákovo : Watberg Senec

09.12.2012 22:50

Zápas sa začal vo svižnom tempe, mužstvá si ale dávali pozor v obrane a tak sa útočníci na oboch stranách len ťažko presadzovali. Viac šancí si ale predsa vypracovali hráči Watbergu, ale brankára hostí sa im nepodarilo prekonať. Bernolákovo tiež hrozilo rýchlymi protiútokmi a tak sa bolo na čo pozerať. V 5.min sa ale podarilo hráčom Watbergu predsa len skórovať, síce šťastným gólom, ale predsa. Po tlaku v útočnom pásme sa k loptičke dostal Patera nahodil loptičku do skrumáže pred bránkou súpera, tam sa loptička odrazila od Kováča a medzi nohy prekvapeného brankára doskákala do bránky 1:0. Aj po tomto góle sa hral naďalej vynikajúci hokejbal z oboch strán a tak si diváci prišli na svoje. Bernolákovo hrozilo z rýchlych protiútokov hlavne zásluhou rýchleho Kástla, ale jeho šance zlikvidoval výborne chytajúci brankár Watbergu.

Na začiatku druhej tretiny sa podarilo hráčom majstrovského týmu zvýšiť na 2:0 a to zásluhou kapitána Mika, ktorému perfektne prihral brankár Nogely loptičku a ten bez akehokoľvek ataku zo strany súpera prešiel po ľavej strane ihriska až k bránke a nedal brankárovi šancu. Ani za tohto stavu sa Bernolákovo nevzdávalo a jeho hráči produkovali rýchli a dynamický hokejbal. Odmenou im bol kontaktný gól z hokejky Krištofiča , ktorý po prihrávke od Kástla bombou do ľavého horného rohu bránky znížil stav na 1:2. Watberg sa aj naďalej tlačil dopredu a niekoľko krát nepríjemne zakončiť, ale brankára sa im nepodarilo prekonať.

V tretej tretine sa hral obojstranne rýchly hokejbal a výsledok bol dlho na vážkach. Hráči Watbergu sa nedokázali presadiť cez zhustenú obranu Bernolákova a obetavý súper zas hrozil z rýchlych kontier. V 12.min sa im to ale nakoniec podarilo, keď sa za bránkou uvoľnil Kováč prihral pred bránku osamotenému Paterovi a ten strelou medzi nohy prekonal brankára hostí. Hneď po vhadzovaní sa presadil Kováč keď po prihrávke od Pateru švihom prekonal brankára po štvrtý krát a stanovil tak výsledok na konečných 4:1 pre Watberg. Zápas sa už potom len dohrával a tak ani v tomto zápase majster neokúsil trpkosť prehry.

zdroj: www.hokejbalsenec.sk