Savages Petržalka : Watberg Senec 11. kolo SCHbL

12.12.2012 21:11

V zápase sa obidve mužstvá rozbiehali akosi vlažne, aj keď optickú prevahu mali hráči Watbergu. Hráči Savages sa sporadicky dostávali do šancí ale tam stál v bránke hostí spoľahlivý brankár a tak príliš neprinútili svojho súpera k vyššiemu tempu. Na druhej strane sa skóre nemenilo hlavne preto, lebo hráči zo Senca boli pred bránkou nedôrazní a dobre chytal aj ich brankár.

V druhej tretine ale chlapci z Petržalky nezachytili nástup majstra a tak sa do 4.min menilo 3 krát skóre v prospech Watbergu.V 28.sek sa presadil po samostatnej akcii Kováč no a v už spomínanej 4.min Meszároš po prihrávke od Kopeckého a Hraško po prihrávke od Chmelíka. Po týchto góloch hra upadla opäť do priemeru, hráči Watbergu hrali len to čo im stačilo a ich súper sa nevedel vo svojom útočnom pásme presadiť.

V poslednej tretine sa obraz hry nezmenil v 3 a 5.min Watberg zvýšil na 0:5 v ich prospech zásluhou Kopeckého a Chmelíka a už len dohrával stretnutie. 15.sek pred koncom zápasu sa už len kozmeticky podarilo hráčom Savages upraviť výsledok na konečných 1:5 a to zásluhou Košťála, ktorý po prihrávke od Vrábla osamotený pred bránkou prekonal brankára domácich a tak zaznamenal aspoň čestný úspech svojho mužstva.

 

zdroj:  www.hokejbalsenec.sk